Coaching on the job

Werken aan werk is investeren in jezelf en hoe je dat zelf manifesteert in de wereld.

Als directeur van een Van Ede vestiging en als directeur van de Van Ede Academie, heb ik me jarenlang mogen verdiepen in wat mensen gelukkig maakt in hun werk. En ook hoe de keuze voor werk werkt. Wat ik heb ervaren is dat een mens een evolutionair fenomeen is. Iedereen heeft unieke talenten, vanzelfsprekende rollen en een missie, hoe groot of hoe klein ook. Een leven lang werken, is veranderd van loyaliteit aan een bedrijf, merk of product, naar loyaliteit aan het stimuleren van je eigen groei op grond van je talenten. Ook hier begeleid ik graag op het voluit ontwikkelen van aanwezige potentie.

Thema’s waar ik graag mee werk, zijn (vrouwelijk) leiderschap, missie en bevlogenheid, samenwerking en supportive teams.

Lees graag mijn artikel over modern leiderschap

Diepte coaching

Je bent een ervaren professional, decisionmaker, begeleider of trainer en je hebt kennis en ervaring opgedaan in zelfontwikkeling. Je zoekt naar een methode of aanpak die jou verder brengt in het onderzoeken van je onbewuste patronen waarvan je weet dat die soms jouw gedrag en gedachtes sturen. Maar je krijgt er geen vat op. Mijn aanpak is via de vijf intelligente dimensies: mentaal, fysiek, emotioneel, intuïtief en spiritueel je weer verbinden met je oorspronkelijke beweging. Met als doel je volle potentie leven.