Na 15 jaar werken met mensen heb ik een effectieve mix van behandelmethoden ontwikkeld. Mijn uitgangspunt is de taal van het lichaam en de taal van taal. Het lichaam lezen en kijken wat je lichaam jou en mij vertelt. Luisteren naar hoe woorden jouw betekenissen en bekentenissen inhouden. Ik werk ook graag met ieders unieke talenten, de intelligente van het lichaam en met het brein. 


Mijn insteek is het heden; dat is wat we hebben. Het verleden is alleen belangrijk als het zich nog bemoeit met het heden, bijvoorbeeld wanneer voorbije ervaringen je vandaag nog sturen, zonder dat je daar zelf veel grip op ervaart. Of dat nu bewust of onbewust is. Ik kijk ook graag met je naar de toekomst, hoe je die wilt creëren, welk doel je binnen je bereik wilt krijgen.


Een belangrijk aspect vind ik de rust en het vertrouwen in onze samenwerking. Dat je ervaart dat je jezelf mag zijn. Dat je je kunt ontspannen, zodat je nieuwe ervaringen en inzichten kunt opdoen die oude, blokkerende stressvolle ervaringen vervangen.


Scroll naar boven